Nyheter

Velkommen til vår nye nettside! 🎉

Da har vi i Fet Bil endelig fått på plass ny nettside med ny funksjonalitet og et mer brukervennlig design enn forrige samt oppdatert informasjon. Vår forrige nettside begynte å bli utdatert og hadde behov for oppgradering samt vi ønsket å få på plass flere skjemaer og oppdatert informasjon.

Hva er nytt?

Masse! Designet er blant annet mer tilpasset vår visuelle bedriftsprofil og navigeringen er gjort om slik at det er enda enklere for deg som kunde å finne relevant informasjon og funksjonalitet.

🖱️ Bestill time med kun et klikk

Nå kan du raskt bestille time ved å klikke på knappen «Bestill time» øverst på nettsiden. Du kan bestille vraking av bil, time for lakkering/biloppretting eller annet (spesifiser i tekstfeltet).

⚙️ Send direkte deleforespørsel

Trenger du brukte bildeler til gode priser? Nå kan du søke for brukte bildeler direkte fra vår nettside ved bruk av registreringsnummer og delebeskrivelse eller delenr (motorkode, originalnr, artikkelnr og girkode). Du får svar etter 1 – 2 virkedager.

⚡ Raskere og tryggere

Nettsiden har også blitt vesentlig oppgradert i form av hastighet og sikkerhet. Tiden det tar før siden laster er nå rundt 2 sekunder, ca dobbelt så raskt fra forrige nettsiden. I tillegg benyttes SSL sertifikat slik at all informasjon mellom nettsiden og server er kryptert og sikkert.

Har du spørsmål til oss, så benytt gjerne kontaktskjema vårt eller ring oss på 63 88 25 20.

Flere artikler