Om Fet Bil

Fet Bilverksted Lakk & Karosseri ble etablert i 1988.

Billakkerer i arbeid

Fet Bilverksted Lakk og karosseri har da siden 1988 vært et frittstående bilverksted som reparerer alt innen lakk og karosseri, kollisjonsskader og ruteskift.

Vi har god dialog med di fleste forsikringsselskapene og hjelper gjerne til med å skaffe leiebil.

Kvalitet er i stort fokus hos oss og vi er opptatt av at ting blir gjort faglig riktig.

Vi tilbyr biloppretting

Kvalitet er i stort fokus hos oss og vi er opptatt av at ting blir gjort faglig riktig.

Med flinke medarbeidere som har mye kunnskap om bil og det fagområdet de jobber med, gjør vi alt for å oppnå et optimalt resultat.

I 1995 flyttet verkstedet til en ny tomt i Fetsund. Der fikk vi god plass og i 1996 fikk vi konsesjon til å starte et bilopphuggeri.

I 2010 gikk vi over til å registrere alle demonteringsobjektene våre i et datastyrt lager, slik at vi lettere kan søke på deler og hele biler.

Delelageret vårt blir kontinuerlig oppdatert og etter hvert ønsker vi at du også kan søke på aktuelle deler her på vår hjemmeside.

For å henge med i tiden var det på tide med en fornyelse og driften av selskapet er flyttet over til et nytt selskap, Fet Bil AS.

Overgangen vil ikke ha noe generell betydning for deg som kunde eller leverandør. Det vil fortsatt være Vidar Føskerud som Daglig leder og Stian Føskerud som Teknisk leder så driften fortsetter som tidligere.

Nye logoen og navnet for selskapet siden 2018.

Så uansett om du skal rette bilen din, lakkere, trenger brukte bildeler eller nye, så ta kontakt med oss, så lover vi deg en hyggelig handel!